home behandelingen
contact fotopagina

 DERMALOGICA

ďEen gezonde huid zou geen luxe moeten zijn. Dermalogica staat niet voor verwennerij, pampering en versieringen. Wij staan voor doordachte oplossingen voor huidverbetering met producten die bewezen resultaten bieden. Zo houden we de huid gezond, een leven lang.Ē
 

De oorsprong

Oprichtster Jane Wurwand (eigenaresse opleidingsschool in CaliforniŽ onder de naam The International Dermal Institute) wilde een productlijn op de markt brengen dat niet de algemene ingrediŽnten bevatte die vaak een gevoelige huidconditie teweeg brengen. Ze wilde een lijn die, net als medicatie voorgeschreven wordt door een dokter, wordt voorgeschreven door een professioneel huidtherapeut. In samenwerking met Dr. Diana Howard lanceerde ze in 1986 DERMALOGICA.

In 2001 is Dermalogica naar Nederland gekomen en ook in Nederland is het een enorm succes. Dit gezien de vele awards die de producten in de wacht hebben gesleept en eveneens de meest fantastische ervaringen en resultaten!

Het succes van Dermalogica is gebaseerd op een tweetal factoren:
1. De producten, welke constant verbetert worden
2. De trainingen die de skin care therapisten continu volgen
 

Dierproefvrij

Alle producten van Dermalogica zijn getest op absolute zuiverheid en daarom door Greenpeace als millieuveilig bestempeld. De producten zijn allemaal dierproefvrij, alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Uit hygiŽnisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en flesjes met een pompsysteem.
 

JOIN FITE!

Help vrouwen in ontwikkelingslanden samen met Dermalogica!

FITE is een programma van Dermalogica in samenwerking met Kiva.org. Via de website kun je leningen verstrekken aan een vrouwelijke ondernemer die een lening nodig heeft via microkrediet. FITE staat voor Financial Independence Through Entrepreneurship.

Miljoenen vrouwen wereldwijd zouden zichzelf kunnen onderhouden als ze maar toegang hadden tot geld om een (klein) bedrijf op te zetten of om hun bestaande bedrijf uit te breiden. In de afgelopen 25 jaar heeft Dermalogica vrouwen in de Skin Care branche geholpen zelfstandig te worden. Nu wil Dermalogica ook vrouwen in ontwikkelingslanden en in andere branches helpen om financieel onafhankelijk te worden. Daarom helpt Dermalogica vrouwen via FITE.

Help vrouwen in ontwikkelingslanden en koop een Dermalogica FITE product!
http://www.youtube.com/watch?v=KF2WQZ_EGBA
 
afspraak maken
face Mapping
skin treatment
acne
body
Losse behandelingen
prijslijst
Skin Specialist
De Akker 37 - 7481 GA Haaksbergen
Tel.: 06-52446337