home behandelingen
contact fotopagina

 BEHANDELINGEN

Susanne: "Gisteravond een heerlijke zwangerschapsmassage gehad, ik kan er weer heerlijk tegenaan! Roos neemt echt de tijd voor je en stelt je helemaal op je gemak. Het fijne is ook dat je na de tijd daar kunt douchen, je voelt je weer helemaal top!"
 

Wellness body

Schenk uzelf een Time Ė out, een kleine vakantie om te ontspannen.
Op een heerlijk voorverwarmde behandelstoel ontvangt u een body peeling. Na een warme douche wordt een body verzorging ingemasseerd.
 

Hydrotherm/zwangerschap massage

Ontdek een nieuwe sensatie op het gebied van ontspanningsmassages.
Warme kussens gevuld met water worden onder de rug en onder de benen geplaatst. U Ďdrijftí als het ware op dit warm waterbed. Deze massage met kussens is ideaal voor mensen met nek- en rugklachten of voor zwangere dames omdat je op je rug kunt blijven liggen.
 

Sabaaydi massage

Bij deze oosterse massage wordt gebruik gemaakt van warme kruidenstempels en aromatische oliŽn. Met de warme kruidenstempels wordt uw rug bestempeld waarna een manuele massage van de rug volgt. Vervolgens mag u zich omdraaien en ontvangt u een hoofdhuidmassage. Er wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De massage geeft je weer energie en een fit gevoel, bestrijdt stress en vermoeidheid, zorgt voor een goede doorbloeding, brengt verlichting bij spierpijn en heeft een reinigend effect op de organen. De kruidenstempels bestaan uit een kruidenmix van o.a. Citroengras, Gember & Patchoulli.
 

Ontspanningsmassage

Bij deze massage zal de huid en de spieren zachtjes manueel worden gekneed.
Door gebruik van aromatische oliŽn worden door strijken en kneden de spieren ontspannen en de structuur van het onderhuids bindweefsel losser gemaakt. Het gebruik van heerlijk geurende oliŽn, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben.
 

Manicure

Handen worden intensief gebruikt en verdienen het om extra verzorgd te worden. Tijdens de behandeling zullen uw nagels een nagelbadje ontvangen en worden ze gevijld. Uw nagelriemen zullen worden verzorgd en evt. overtollige huid zal met de vellentang worden verwijderd. Een handmassage met een weldadige handcrŤme sluit deze behandeling af.
 

Cosmetische voetbehandeling

Deze behandeling zal bestaan uit warme kompressen met etherische oliŽn, een zijdezachte peeling, masker en als afsluiting een voetmassage.
De behandeling is voedend en geeft een aangenaam fris en licht gevoel aan de voeten.
 

Pedicure

Voeten komen vaak aandacht tekort. Deze behandeling brengt daarin verandering. Het is een weldadige behandeling waarbij uw voeten en nagels verzorgd worden. Hierbij worden de nagels geknipt en gepolijst, ingegroeide nagels behandeld en eventuele likdoorns & eelt verwijderd. Daarna vindt een heerlijke voetmassage met een verzorgende voetcrŤme plaats. Er word in de salon gebruikt gemaakt van een pedicure apparaat die werkt op basis van nat techniek.
 

Harsen lichaam

Harsen is ťťn van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. De hars wordt aangebracht op uw huid, waardoor lichaamsharen vast komen te zitten in de hars.
Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in getrokken. De haren worden daardoor met wortel en al meegetrokken en verwijderd. Een groot voordeel ten opzichte van scheren is, is dat het veel langer duurt voordat dat de haren weer zijn aangegroeid.
Tevens heeft u na het harsen geen last van stoppels.
 

Losse behandelingen

  • Epileren of harsen wenkbrauwen
  • Verven wimpers
  • Verven wenkbrauwen
  • Harsen bovenlip
  • Harsen kin
  • Lakken nagels
 
afspraak maken
face Mapping
skin treatment
acne
body
Losse behandelingen
prijslijst
Skin Specialist
De Akker 37 - 7481 GA Haaksbergen
Tel.: 06-52446337