home behandelingen
contact fotopagina

 AFSPRAAK

Online afspraak maken
Vaak hoor ik in mijn salon ‘Ik dacht er ’s avonds laat pas aan dat ik nog een afspraak wilde maken voor een behandeling. Tja, dan bel je niet meer’. Vandaar dat je nu bij Skin Specialist online kunt reserveren voor de optimale work-out voor je huid! Op het tijdstip dat het jou uitkomt kun je eenvoudig de door jou gewenste behandeling zelf inplannen. Alle behandelingen worden afgestemd op jouw specifieke wensen en de behoefte van je huid. Zo zorgen we er samen voor dat je huid in topconditie komt en blijft.

Voor een klassieke gezichtsbehandeling adviseer ik de Skin Treatment.

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om telefonisch te reserveren. Bel of app 06-52446337 Online gemaakte afspraak wijzigen? Graag dan even een belletje.

Tot Snel!

Liefs Roos

P.S. Volg je de salon al op Facebook? Iedere week post ik verschillende tips om je huid te optimaal te verzorgen. Altijd handig!
 
Kies behandeling(en)
Gezicht
Face Mapping
€ 0,-
huidanalyse
Face Mapping is een revolutionaire techniek van huidanalyse. Bij dit uitgebreide onderzoek wordt uw huid verdeeld in 14 zones. Door middel van deze techniek kunnen we voor elke klant en zone een passend productadvies geven en evt. behandelingsplan op maat verzorgen.
Pro Skin 30
€ 39,-
Een zeer effectieve korte behandeling die speciaal is ontwikkeld voor mensen met weinig tijd, "check-up" tussen twee behandelingen in en ideaal als kennismaking met Skin Specialist en de producten van Dermalogica.
Pro Skin 30 Acne
€ 42,50
Pro Skin 30 Expert Active
€ 49,-
quick bootcamp voor je huid
Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig!
Pro Skin 60
€ 62,50
Een gepersonaliseerde behandeling. Basis gelijk aan pro skin 30 + epileren en/of masker
Pro Skin 60 Acne
€ 65,-
De acnebehandeling is erop gericht bestaande ontstekingen te behandelen en nieuwe ontstekingen te voorkomen. Exfoliëren is hierbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast zullen de producten roodheden in het gelaat tegengaan. Skin Specialist is Anbos Acne specialist. Hierdoor kunt u (afhankelijk van uw pakket) uw behandeling vergoed krijgen.
Pro Skin 60 Bindweefsel
€ 69,-
huidverbeteringsmassage
Wil jij ook -Versteviging bindweefsel? -Verbetering huidstructuur? -Verbetering opname werkstoffen? -Vermindering rimpels? -Stimulatie Huiddoorbloeding? Dan is deze behandeling echt een aanrader!
Pro Skin 60 GLOW
€ 69,-
Verhelderende behandeling voor een stralende huid
Heb jij last van een doffe huid. Wens je meer glans? Dan is deze behandeling zeer geschikt voor jouw! We leggen de focus op vernieuwen, hydrateren en voeden d.m.v. o.a. de krachtpatsers; hyaluronzuur en vitC. De ingrediënten voor een prachtige GLOW!
Pro Skin 60 Expert Active
€ 85,-
bootcamp voor je huid
De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet.
Pro Skin 90
€ 85,-
klassieke gezichtsbehandeling
Een klassieke gezichtsbehandeling die alles behalve standaard is. Telkens stemmen we af op jouw wensen en huid wensen. Doel? Samen met u uw huid in conditie brengen en behouden. (dubbele)reiniging | epileren | peeling | onzuiverheden verwijderen | massage | masker
Touch Therapie
€ 15,-
hands on massage
Vul uw behandeling aan met een heerlijk ontspannende massage om zo uw huidverbeterende behandeling wellness gevoel te geven. 1 of meerdere mogelijk.
Waardebon kopen
Met deze cadeaubon geeft u een workout voor de huid cadeau! Super leuk om te geven Maar nog veel leuker om te krijgen. Altijd met veel liefde ingepakt
Waardebon €10
€ 10,-
Waardebon €20
€ 20,-
Waardebon €50
€ 50,-
Waardebon voor een behandeling
€ 0,-
Graag aangeven bij de opmerkingen om welke behandeling het gaat.
Product ophalen
€ 0,-
I ♡ dermalogica | O.P.I.
Is je favoriete dermalogica op? Geen nood via deze manier plan je even tijd bij mij! Is er op de gewenste dag volgens de planner geen ruimte? Bel of App (06-52446337) mij dan maken we een afspraken buiten de openingstijden ;-) Liefs Roos
Supplementen
Voor deze behandelingen kunt u natuurlijk een losse afspraak maken maar ze zijn ook te boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling.
Wenkbrauwen epileren
€ 19,50
Wenkbrauwen harsen
€ 14,50
Harsen Bovenlip
€ 14,50
Harsen Kin
€ 14,50
Verven Wenkbrauwen
€ 14,50
Verven Wimpers
€ 14,50
Manicure/ Pedicure
Pedicure bar 35
€ 34,50
Voeten komen vaak aandacht tekort. Geef ze extra aandacht en kom langs voor een pedicure! Ideaal als u last heeft van eelt, likdoorns of problemen heeft met uw nagels. Er wordt in de salon gebruik gemaakt van een pedicure apparaat dat werkt op basis van nat techniek.
Pedicure bar 50
€ 45,-
Voeten komen vaak aandacht tekort. Geef ze extra aandacht en kom langs voor een pedicure! Ideaal als u last heeft van eelt, likdoorns of problemen heeft met uw nagels. Dus wanneer de pedicure bar 30 net niet genoeg uitkomst biedt. Er wordt in de salon gebruik gemaakt van een pedicure apparaat dat werkt op basis van nat techniek.
Voeten Pakking
€ 15,-
Pedicure bar 30 + GEL COLOR
€ 49,-
Pedicure bar 50 + GEL COLOR
€ 62,50
Harsen lichaam
Harsen is één van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. De haren worden met wortel en al verwijderd.
Harsen onderbenen
€ 30,-
Harsen hele benen
€ 47,50
Harsen oksels
€ 20,-
Harsen liezen
€ 25,-
Verwijderen van alle haartjes die buiten uw bikinibroekje vallen.
Harsen alleen schoudervlak
€ 25,-
Harsen hele rug
€ 47,50
Massage
Ontspanningsmassage 30
€ 35,-
30 minuten
Ben je toe aan een rustgevend en ontspannend moment voor jezelf? Je huid en spieren zullen met opbouwende druk manueel worden gekneed. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van heerlijk geurende oliën.
TOTAALBEDRAG € 0.00
Skin Specialist
De Akker 37 - 7481 GA Haaksbergen
Tel.: 06-52446337